Vi står altid klar til at hjælpe dig

Kære kunde. Er der noget, vi kan hjælpe med?

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Vi ved, det kan være forvirrende med de mange valg, der skal træffes, når du skal bestille dit clic møbel. Du skal både vælge størrelsen på dit møbel, tage stilling til om du ønsker træ- eller stoflåger, skuffer eller hylder, vurdere hvor mange kabeldæksler du har brug for, om du vil have dit møbel væghængt eller stående på gulvet og meget, meget mere.

Mulighederne er mange, men det netop dét, der gør clic til clic. De mange valgmuligheder er kun til din fordel. Således kan du få et møbel, der passer præcist til dine behov og præferencer.

Vores møbler er made to order her i Danmark. Det betyder, de først bliver lavet, når bestillingen er gået igennem, og netop derfor er det muligt for dig at skræddersy dit møbel.

Synes du, det er svært at vælge, eller er du i tvivl om, hvad du egentlig har brug for? Mangler du råd eller vejledning til bestilling af dit hifi møbel, tv bord eller LP reol? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi står altid til rådighed på telefon eller mail.

Ring eller skriv direkte til kontoret på +45 8699 7400 eller info@clic.dk, så vil Mia eller Mike svare på dine spørgsmål.

Husk, vi også har et showroom i Aarhus, og vi elsker at få besøg. Her har vi alle modeller og alle 16 farver stoflåger udstillet, og du kan se eksempler på clic som svævende tv møbel, som opbevaringsmøbel til LP plader og som hifi møbel med stoflåge. Ring eller skriv til os, så aftaler vi et tidspunkt, du kan komme forbi.