Modeller

clic’s modeller er bygget op omkring 4 dybder, 5 bredder og 4 højder med 67 modeller ialt.
Modellerne kan sammensættes på kryds og tværs – ved siden af hinanden eller oven på hinanden – mulighederne er mange.
Nedenfor vises alle de tilgængelige modeller, i hver af de 4 dybder.
Klik på en dybde for at se hvilke modeller du kan vælge imellem.

26,5 cm 37,5 cm 45,5 cm 55 cm

De 4 dybder har forskellige formål og er tiltænkt forskellige setup’s og passer til forskellige løsninger.

26,5 cm dybden er typisk brugt til at skjule soundbars og mindre musik systemer. Derudover er denne dybde ofte brugt til at skjule og opbevare mindre produkter som eksempelvis Apple tv, tv boks osv.

37,5 cm dybden er typisk brugt til at skjule soundbars og mellemstore musik systemer og højttalere.  De kan selvfølgelig også bruges til at skjule mindre produkter som Apple tv, tv boks osv.

37,5 cm dybden kan også bruges som en god bog reol, men især LP plader passer perfekt i denne dybde.

45,5 cm dybden bruges ofte til at skjule de lidt større musik systemer og de lidt større højttalere. Denne dybde er ofte brugt til de musik systemer der evt. består af flere forstærkere. Denne dybde kan også tage opbevare enkelte subwoofere. Det er selvfølgelig også muligt at opbevare LP plader i denne dybde.

55 cm dybden, er typisk brugt til at skjule og integrere de helt store musik systemer og de større og dybere højttalere. Denne dybde er typisk brugt til de systemer som godt kan bestå af forstærkere med ekstra strøm forsyninger osv. Ligesom dybde 45,5 kan denne dybde også opbevare subwoofere og flere vil kunne passes ind i denne dybde. Denne dybde kan selvfølgelig også opbevare LP plader.

Uanset dybde giver møblerne derudover en god balance på en væg med en fladskærm. En skærm alene kan visuelt blive meget stor at se på, men når man monterer et møbel nedenunder, som er bredere en skærmen, laver man et optisk bedrag og får derved skærmen til at syne mindre.

Selvom man har LP plader i denne reol, kan man fortsat trække kabler bagved alle rum.

Møbler i alle dybder kan ligeledes bruges til opbevaring af hvad end du ellers måtte ønske. Brug møblerne til bøger, minibar, nips eller andet.

Noter:

Husk at tillægge ca. 5 cm til dybde målet på dit forstærker osv. til stik og kabler

Husk at du ved at afmontere vores bagbeklædninger typisk vinder ca. 5 cm i dybde, så ønsker du at holde dig på en specifik dybde, men mangler et par cm, så kan du evt. vælge at benytte dit møbel uden brug af bagbeklædning. Dette forekommer oftest hvis møblet er monteret med låger

Hvis dit møbel er monteret med en låge, så tager lågen ca. 3 cm af dybden