Hear beauty. See beauty. Hide everything else.

Idéen til vores møbler opstod da manden bag clic, Mike Fabricius, i 1999 ikke kunne finde et gennemtænkt møbel i høj kvalitet, som ville opfylde hans behov for at præsentere Hifi produkter.

”De fleste anlæg er skabt til dine ører og ikke til dine øjne. De producenter der kæler for øjet, har desværre ofte overset dit øre. Clic er opstået ud fra tanken om at skabe et luksuriøst møbel af høj kvalitet som skjuler hvor det skal, og præsenterer lyden smukt og stilrent”

Mike Fabricius

Om clic

Mike designede de første møbler bag skrivebordet hjemme i privaten og de første prototyper stod klar i 1999.

Markedet var ikke i stand til at levere møbler, der tilgodeså de rent praktiske behov uden at gå på kompromis med designet. Målet var derfor at lave et funktionelt møbel der kunne opfylde flere krav på én gang.

Møblerne skulle have mange synlige og skjulte funktioner således det var op til den enkelte kunde hvad der skulle være synligt.
Der er tænkt over hver en detalje i designet og funktionerne. Intet er overladt til tilfældighederne.

Anlæg, højtalere, kabler, software, subwoofere, spillekonsoller og alt andet med behov for at være skjult skulle møblerne kunne rumme – så lyd og design kan dominere rummet.

Kvalitet

Alle vores møbler og funktioner er udtænkt og designet af Mike og vores møbler er håndlavede i Danmark efter gamle snedker principper.
Når vi producerer vores møbler, benytter vi os af en speciel teknik, der muliggør en speciel samling der giver os en helt stabil ramme uden brug af fast bagbeklædning.
Møblerne sprøjtemales i hånden således alle vores samlinger står helt skarpe og lukkede. Til sidst færdigmonteres møblerne og låger og skuffer monteres efter kundens ønske.
Alle vores produkter er sourcet i Danmark og vi sætter en ære i at være en dansk producerende virksomhed og alle clic møbler er ordreproduceret.

Vores historie