Vælg stoflåger for et elegant set up

Har du overvejet, om du har brug for stoflåger i dit clic møbel?

Vælg stoflåger for et elegant set up

Når du bestiller dit clic møbel, skal du tage stilling til, om du ønsker låger af træ eller af stof. Et hifi møbel med stoflåge er en god løsning for dig, der ikke vil gå på kompromis med lydkvaliteten, men stadig ønsker et elegant set up. Lågerne er nemlig udviklet til, at du kan gemme dine højtalere væk bag dem.

Stoffet i lågerne er uigennemsigtigt. Alligevel er det tyndt nok til, at dit lyd system kan spille igennem dem, helt uden at det har betydning for kvaliteten af lyden. Du kan endda styre dit anlæg med en fjernbetjening uden at åbne lågen. Nemt og elegant.

Konstruktionen af stoflågen gør, at den ser fin ud både udvendigt såvel som indvendigt. Når du bestiller dit clic møbel, skal du vælge, om lågen skal åbne mod højre, venstre eller nedad.

Desuden giver stoflågerne dig mulighed for at gøre dit tv møbel endnu mere unikt. Du har nemlig hele 16 forskellige farver stof at vælge imellem. For eksempel kan du sammensætte et lysegråt møbel med mørkegrønne låger eller måske valnød finér med mørkerøde låger.

På ovenstående billede ser du et eksempel på et sort clic møbel, anvendt som et væghængt tv bord med stoflåge i farven Latte. Modellen har desuden også et LP hul.

Vores stoflåger kan fås til alle clic modeller på nær Desktop modellen.

Ønsker du et mere robust møbel, eller tænker du at placere genstande bag lågerne, som du bruger dagligt, anbefaler vi i stedet, at du vælger låger af træ.

Læs mere om stoflågerne her eller trælågerne her.