Hvilken højtaler skal jeg
vælge til mit clic møbel?

clic er ikke et tv bord med indbygget højtaler. Derimod har du selv friheden til at vælge din yndlingshøjtaler til dit set up.

Hvilken højtaler skal jeg <br>vælge til mit clic møbel?</br>

Mange højtalere er desværre lavet til dine øjne og ikke dine ører. Med et hifi møbel fra clic behøver du heldigvis ikke tænke på, hvordan din højtaler ser ud. Vores stoflåger giver dig muligheden for at skjule din højtaler, så du kun skal koncentrere dig om at finde den bedste lyd.

Hos clic er vi særligt glade for højtalere fra Lyngdorf, Genelec, Naim Audio, Sonos og Dali, men der findes rigtig mange andre gode mærker.

Vær opmærksom på, at højtaleren skal kunne passe ind i målene på dit clic møbel. Du bør lægge ca. 5 cm til dybden på din højtaler og forstærker, så der er plads til stik og kabler.

Du vinder desuden 5 cm i dybden, hvis du afmonterer bagbeklædningen. Så ønsker du at holde dig på en specifik møbeldybde, men mangler et par centimeter til dit udstyr, så kan du eventuelt vælge at benytte dit møbel uden brug af bagbeklædning. Vælger du en låge foran et rum, vil den desuden tage 3 cm af dybden.

Vi hjælper dig gerne med at finde det rigtige udstyr, som også passer ind i dit clic møbel. Bare tag fat i os på mail eller telefon.