God lyd kræver et elegant set up

Selvom du i virkeligheden ikke behøver mere end et par højtalere af høj kvalitet for at have god lyd i din stue, mener vi, der skal mere til før dit set up er fuldendt.

God lyd kræver et elegant set up

Hvis dit musikanlæg gør ondt at kigge på, kommer du ikke til at nyde lyden til fulde. Vores sanser hænger nemlig sammen.

De bedste højtalere på markedet er som oftest lavet til dine ører, og ikke dine øjne. Det er her, clic kommer ind i billedet. Vores møbler er nemlig bygget op omkring idéen om, at dit set up skal være elegant at se på uden at gå på kompromis med den gode lyd.

Med vores stoflåger sørger vi for, at du ikke behøver se på dine højtalere, hvis du ikke gider. I stedet kan de spille ud gennem stoffet – endda helt uden at det påvirker lyden.

Med vores bagbeklædning og kabelhuller kan du trækker kabler ind og ud af møblet. Det er den perfekte balance mellem praktik og elegance.

Og prikken over i’et er vores iPad Pond, hvis vi selv skulle sige det. Styr dit musikanlæg med din iPad, og læg den til opladning i Ponden, når du er færdig. Så ved du altid, hvor den er. Nemt og elegant.