En nyhed til dig med en
Linn Sondek LP12 pladespiller

Vi har lavet en speciel pond til din LP12 pladespiller

En nyhed til dig med en <br>Linn Sondek LP12 pladespiller</br>

Pladespillere fortjener en særlig plads i hjemmet. Derfor har vi designet endnu en pond, så du nu også kan forkæle din Linn Sondek LP12 pladespiller. Vi synes nemlig ikke, det var nok med en pond til Technics pladespillere.

Oprindeligt var LP12 pladespilleren designet med en lav fod, men i dag levers den med en trampolin bund, der øger højden. Det, synes vi, er ærgerligt. I stedet foreslår vi at nedsænke pladespillerens fødder i møblet, så den fremstår, som den oprindeligt var designet til.

Trampolinbundens fødder er ca. 18 cm høje, men med vores specialdesignet pond svæver den blot 7 mm over den flade, den står på. Så kan du vise din LP12 pladespiller frem fra sin allerbedste side på elegant og stilfuld vis. Det er prikken over i’et, der fuldender dit hifi møbel!

Vi har gjort det til vores allerfineste opgave at skjule det, der ikke er værd at se på, så den gode lyd og det minimalistiske design kan dominere rummet. Derfor fræser vi også et hul bagerst i pond’en, så du kan trække kablerne ned i møblet, om bag ved bagbeklædningen og ud af bunden af dit møbel til din stikkontakt.

Læs mere om vores nye Linn LP12 pond her.