En løsning til dit kabelkaos

Kender du problemet med at føre kabler elegant fra dit tv og dine højtalere? Vores dækselhuller og bagbeklædning løser det.

En løsning til dit kabelkaos

Hos clic forstår vi vigtigheden af æstetik og funktionalitet. Derfor har vi designet vores møbler med unikke funktioner, der imødekommer begge disse behov.

Dækselhuller: Vores møbler har praktiske kabelhuller øverst og nederst i møblet, der muliggør en pæn og skjult kabelføring. Sig farvel til grimme kabler, der ligger og roder.

– Elegante kabeldæksler: Kabelføringerne er ikke kun praktiske; de er også elegante. Vores dæksler tilføjer en touch af elegance, så din opsætning ser lige så godt ud, som den lyder.

– Smukt både indvendigt og udvendigt med bagbeklædning: Med vores bagbeklædning ser dit set up fantastiske ud både indvendigt og udvendigt. Du behøver ikke længere kigge på sammenfiltrede kabler, når du åbner dørene.

For en komplet opsætning anbefaler vi at placere et en stikkontakt praktisk bag møblet. Det betyder ingen besvær med at trække kabler fra møblet til forskellige dele af rummet.