Hvor meget kan dit væghængte
clic møbel egentlig bære?

Mange ønsker et svævende tv møbel, da det giver mere luft til rummet. Men hvor meget kan det væghængte tv bord egentlig bære?

Hvor meget kan dit væghængte<br> clic møbel egentlig bære?

Det spørgsmål får vi ofte. Og svaret er: meget!

Du kan sagtens fylder hylderne godt op med LP’er, hvis du ønsker dig en LP reol. Du kan også sagtens fylde hylderne med ringbind eller bøger, skufferne med spil og dvd’er, mens du gemmer højtalerne væk bag stoflåger og har din pladespiller stående ovenpå – alt dét og meget mere på samme tid.

Vores vægophæng er nemlig meget stabile, og du skal ikke være bekymret om, hvorvidt dit hifi møbel kan ikke falde ned eller løftes af ved et uheld. Selvom dit tv møbel er væghængt, er det altså stadig oplagt at bruge som f.eks. både tv bord og vinyl opbevaring på samme tid.

Er du alligevel usikker på, om du har for meget vægt på dit møbel, så ring gerne til os på +45 8699 7400 eller skriv til info@clic.dk, så vejleder vi dig gerne.

Flere af vores forhandlere tilbyder montering af dit hængende clic møbel. Spørg din lokale clic forhandler, om det er noget, de tilbyder. Monterer du selv dit møbel, anbefaler vi, du undersøger, hvilke skruer og rawplugs der passer til din væg, inden du går i gang. Skruer og rawplugs følger nemlig ikke med i din ordre.

Husk også at tjekke, hvilket vægophæng der passer til din model. Det kan du se  her eller ved at spørge din forhandler.