Mangler du opbevaring af dine vinyler?

clic giver dig flere forskellige muligheder for et LP møbel, hvor du kan opbevare flere hundrede vinyler.

Mangler du opbevaring af dine vinyler?

Det startede med én vinyl. Så to. Pludselig var der 10, og nu har samlingen vokset sig så stor, at der faktisk ikke rigtig er plads derhenne i hjørnet af stuen.

Hvad med at flytte din vinyl opbevaring til et mere centralt sted i stuen, og på samme tid få en opbevaringsløsning, der ser både elegant og minimalistisk ud?

Vores LP hul er et rigtig godt forslag til LP opbevaring. I LP hullet kan du opbevare mellem 60-90 vinyler afhængig af møblets dybde. Og så kan du jo vælge at have din pladespiller stående lige ved siden af. Så har du altid pladerne i nærheden, når du skal bruge dem.

Er din samling for stor til LP hullet, har vi selvfølgelig en anden løsning.

Vidste du nemlig, at clic møbler har den perfekt højde og dybde til LP opbevaring? Uanset om du har en mindre samling LP plader eller har brug for et hel reolsystem for at opbevare dem, så kan det klares med clic.

Med modellerne, der har en dybde på 45,5 cm eller 55 cm, kan du få et hifi møbel til LP plader, hvor der stadig er plads til kabeltræk bagerst i møblet. Dét endda uden at fjerne bagbeklædningen. Møbler med dybden 37,5 cm kan du også bruge til vinyl opbevaring, hvis blot du tager bagbeklædningen af.

Ved at kombinere flere forskellige clic modeller kan du sammensætte din helt egen og personlige vinyl reol. Og du bestemmer selvfølgelig selv, om du ønsker at kunne se dine LP’er, eller om du hellere vil gemme dem væk bag træ- eller stoflågerne i dit nye LP møbel.

Læs mere om clics vinyl opbevaring her.