Kombinér forskellige clic modeller
og få en helt unik løsning

Vi har 4 forskellige dybder, 4 forskellige højder og 5 forskellige bredder.

Kombinér forskellige clic modeller <br> og få en helt unik løsning

Med clic har du mange muligheder for at få en løsning, der passer præcis til det, du har brug for. Vi har ingen færdige møbler på lager, for dit møbel bliver først produceret efter din bestilling. Derfor vil du aldrig ende med et møbel, der er magen til din nabos.

Vi har i alt 67 forskellige modeller og endnu flere, hvis du vælger at sammensætte forskellige modeller. clic modulerne kan kombineres på et utal af måder og giver derved masser af muligheder for at skabe et personligt udtryk i alle hjemmets rum.

Er din vinyl samling eksempelvis for stor til at kunne være i ét møbel, så sæt blot to eller flere modeller sammen til én stor vinyl reol med masser plads til LP opbevaring.

Du kan også placere to modeller i forlængelse af hinanden og få et tv møbel med ekstra længde, eller stable modellerne med vores magnetstillesko.

Du har altså rig mulighed for at sammensætte forskellige clic modeller og dermed skabe et helt unik set up, der passer præcist til dine behov – om du så har brug for et svævende tv møbel med stoflåger, opbevaring til din LP samling, en løsning til dit musiksystem eller måske det hele på én gang.

Vi anbefaler, at separate modeller placeres med præcis 7 mm luft imellem. Det, mener vi, giver det bedste udtryk.

Se alle vores modeller her.