DA EN

Vores Idé

Ideerne til møblerne opstod, da manden bag clic, Mike Fabricius, ikke kunne finde et gennemtænkt møbel i høj kvalitet, som ville opfylde hans behov til at præsentere AV produkter. Markedet var ikke i stand til at levere møbler, der tilgodeså de rent praktiske behov uden at gå på kompromis med designet. Det måtte derfor være muligt at lave et møbel, der kunne opfylde flere krav på én gang – og ud af denne tanke kom clic møblerne.

“De fleste anlæg er skabt til dine ører og ikke dine øjne. Dem der kæler for øjnene, har desværre ofte overset dit øre. clic er opstået ud fra tanken om at skabe et luksuriøst møbel af høj kvalitet, som skjuler, hvor det skal, og præsenterer lyden smukt og stilrent.

Gem anlæg, kabler, software, subwoofer, spillekonsoller og alt andet du har behov for at skjule – og lad lyd og design dominere rummet”

Mike Fabricius

 

Om clic

Kvalitet

clic er designet af Mike Fabricius og de håndlavede møbler laves i Århus, Danmark. Når vi producerer clic møblerne, benytter vi os af en speciel teknik, der muliggør en speciel samling, der giver os en helt stabil ramme uden brug af fast bagbeklædning. Til sidst bliver møblerne sprøjtemalet udvendigt i hånden, således at vores samlinger står helt skarpe og lukkede.

Om clic